Blog

Blog de Casa Noguera

Receptes amb els nostres embotits tradicionals com a protagonistes. Noticies i retalls de premsa d’interès pel sector.

Receptes

Caneló de botifarra negra amb bolets i espàrrecs verd

Avui li donem la volta a un dels plats més típics de la nostra gastronomia. Fem uns canelons de botifarra negra amb festucs, bolets i espàrrecs. Aquesta recepta ha estat creada especialment per a Casa Noguera per part dels xefs José Santiago i Viky Estrada del Grupo Tragaluz. Una pista: no s’hi utilitza pasta. Tens curiositat? Continua llegint!

+
Receptes

3 refrigeris sans i alternatius a la brioixeria

En aquest article et donem 3 refrigeris sans, petits àpats que poden servir tant per a un esmorzar de mig matí com per a un berenar saludable. Són àpats sans doncs els enfoquem especialment als petits de la casa. Per això volem que els hi aportin els nutrients necessaris. Et comparem nutricionalment (i econòmicament) les nostres 3 propostes amb 3 productes típics i de consum freqüent de brioixeria. Continua llegint!

+
Botifarres amb mongetes en cub de Rubik.
Receptes

Cub de Rubik de botifarres i mongetes

De ben segur que has tastat molts cops les botifarres amb mongetes, un dels plats més tradicionals de la cuina catalana. Doncs avui t’expliquem com preparar-lo d’una forma que de ben segur deixarà a tots els invitats ben bocabadats: un original cub de rubik fet amb mongetes i botifarres. Vols que t’aplaudeixin? Segueix llegint!

+
Novetats

Casa Noguera estrena web

A Casa Noguera estem d’enhorabona i és que estrenem nova presència online. En aquesta nova web hem volgut plasmar millor el que oferim a nivell de producte, així com la nostra història i el nostre procés de fabricació.

+
Premsa

Botifarres d’R+D a El Punt Avui

Fa un temps vam sortir al diari “El Punt Avui” parlant dels nostres processos d’innvoació en els nostres productes, que son d’una base molt tradicional. No volem que et perdis aquest article en el que ens pots conèixer una mica més. ¡Segueix llegint!

+